Welcome to Our Website

CONVERSIE OPTIMALISATIE, MIJN ERVARING

Ik wilde er graag voor zorgen dat er meer conversie optimalisatie kwam voor mijn bedrijf, ik heb redelijk wat bezoekers maar niet veel conversie. Het leek mij ook een fijn idee dat de conversie getrackt werd door een online marketingbureau. 

Het online marketingbureau, Online Infinity legde mij uit dat conversie erg belangrijk was omdat een website die goed geoptimaliseerd is ervoor zorgt dat er meer verkoop is op mijn website. Zij zouden hiervoor kunnen zorgen om de bezoekers van mijn website goed te navigeren en triggerpoints plaatsen zodat mijn klanten een aankoop zouden doen. Ook leverde zij mij statistieken waarop ik kon zien dat er goede resultaten binnen stroomde, en dit merkte ik zelf ook door het aantal bestellingen. 

De voordelen van de conversie optimalisatie waren voor mij vooral: 

  • Meer inzicht
  • Meer naambekendheid

Na de implementatie monitorde Online Infinity maandelijks de statistieken van de conversie voor mijn bedrijf, hier kreeg ik dus ook altijd een terugkoppeling van. 

De campagne was voor mij een groot succes ze hebben ervoor gezorgd dat er zoveel mogelijk conversie was te generen voor een lage CPA, ik heb goede ervaringen aan deze campagne over gehouden, ook het klantencontact tussen mij en Online Infinity verliep goed, dit vond ik heel fijn! 

online-infinity.nl